×

Chers invités

contrairement à vous, il y a des gens qui réservent mais qui ne viennent pas. Pour éviter cela, nous sommes obligés de vous demander un acompte de 25 euros par personne. Vous ne pouvez pas venir ? Pas de problème ! Veuillez nous en informer à temps et vous pourrez emporter votre acompte lors d'une prochaine réservation.

Merci de votre compréhension.

Je vous embrasse

Do, Bart et l'équipe

Kamer boeken


Don't drink & drive! Geniet ten volle van uw restaurant ervaring en boek een overnachting in het lifestyle Pentahotel, gelegen op zo'n 5 minuten wandelen van ons restaurant.

klik op de weblink om te boeken aan ons voordeeltarief.
https://reservations.pentahotels.com/108142?discount=CityBAR

Martin's Klooster Hotel

Martin's Klooster is gevestigd in een voormalig klooster dat dateert uit de 16e eeuw. Het ligt verscholen in een charmant kasseistraatje in het oude stadscentrum van Leuven vlakbij de indrukwekkende grote markt. In 2012 werd het oorspronkelijke gebouw uitgebreid tot de huidige 103 kamers, drie vergaderruimtes en de Orangerie.

Martin's Klooster is een uitzonderlijk stuk Leuvens erfgoed, met zijn toren, koetspoort, puntgevel, kruisramen, luiken en eiken balken.

De kamers zijn ruim en baden in daglicht en zijn ingericht met luxueuze stoffen en in warme kleuren. Elke kamer heeft een unieke stijl en straalt sereniteit en elegantie uit.

Het ontbijt wordt elke dag geserveerd in de orangerie met zicht op de tuin.

https://www.martinshotels.com/nl/page/martins-klooster/martins-klooster-4-hotel-leuven-officiele-website.11057.html#backlink:actu-271