Vanaf 14 september t.e.m. 18 oktober 2023.
Ceviche van wilde zeebaars met structuren van tomaat
-
Schartong – calamata olijf – zilte groenten – Zeeuwse mossel
-
* Spinkrab – langoustine – persillade – bourjasotte vijgen
-
** Brioche – Gillardeau oester – beenmerg – paksoi
-
Jonge Anjou duif – samosa – verse gember
-
Leopold III druif – cheesecake – rum
4 gangen €85
*5 gangen €110
**6 gangen €130
Kaas i.p.v. dessert + €12
Kaas als extra gang + €26
Aangepaste wijnen €36 - *€45 - **€54
Bob arrangement €28 - *€35 - **€42
Aangepaste bieren €28 - *€35 - **€42
Aangepaste Non-alcoholische dranken €24 - *€30 - **€36
A LA CARTE
U kan ook alle gerechten van de menu in a la carte vorm verkrijgen:
Ceviche van wilde zeebaars met structuren van tomaat
Spinkrab – langoustine - persillade – bourjasotte vijgen
Brioche – Gillardeau oester – beenmerg - paksoi
Noordzeevis gerecht (Catch of the day)
Jonge Anjou duif – samosa – verse gember
Leopold III druif – cheesecake – rum
Kazen van kaasmeesters Elsen
Heeft u vragen rond allergenen, de chef beantwoordt die met plezier voor u.
De samenstelling van de gerechten kunnen mogelijks wijzigen.
Alvast bedankt voor uw begrip,
Boerder-ei Jacqueline – Melkerhei – Duroc De Riegel – Asperges Goris – Groenten van de Groeneweg – Bel go Bio – Hoeveverkoop Gille – Puur Leguum