Menu

vanaf 16 december


Pastrami van Hert met consommé van gebrande groenten en duindoornbes
-
Gratin van Gillardeau oester en Zeeuwse mosseltjes met gekonfijte cedraat
-
* Kalfszwezerik met zoethout, kervelwortel, witloof en koffie
-
Rog met muskaatpompoen, jonge pastinaak en Vine jaune
-
Wortel met mandarijn en madelein


4 gangen menu 75€
5 gangen menu 95€

Kaas i.p.v. dessert + €10
Kaas als extra gang + €18


Aangepaste wijnen €26 - *€34
Bob arrangement €18 - *€24
Aangepaste bieren €24 - *€30

Aangepaste Non-alcoholische dranken €20 - *€25

We hebben ook een mooi uitgebreide wijnkaart, met advies van de sommelier.



Heeft u vragen rond allergenen, de chef beantwoordt die met plezier voor u.

De samenstelling van de gerechten kunnen mogelijks wijzigen.
Alvast bedankt voor uw begrip,