Diner

Vanaf 14 september t.e.m. 18 oktober 2023.


Ceviche van wilde zeebaars met structuren van tomaat
-
Schartong – calamata olijf – zilte groenten – Zeeuwse mossel
-
* Spinkrab – langoustine – persillade – bourjasotte vijgen
-
** Brioche – Gillardeau oester – beenmerg – paksoi
-
Jonge Anjou duif – samosa – verse gember
-
Leopold III druif – cheesecake – rum



4 gangen €85
*5 gangen €110
**6 gangen €130

Kaas i.p.v. dessert + €12
Kaas als extra gang + €26

Aangepaste wijnen €36 - *€45 - **€54
Bob arrangement €28 - *€35 - **€42
Aangepaste bieren €28 - *€35 - **€42
Aangepaste Non-alcoholische dranken €24 - *€30 - **€36

Heeft u vragen rond allergenen, de chef beantwoordt die met plezier voor u.

De samenstelling van de gerechten kunnen mogelijks wijzigen.
Alvast bedankt voor uw begrip,


Boerder-ei Jacqueline – Melkerhei – Duroc De Riegel – Asperges Goris – Groenten van de Groeneweg – Bel go Bio – Hoeveverkoop Gille – Puur Leguum