Ontdek onze Taste for Win-kraskaarten

Bij Taste vinden we dat elke eetervaring gedenkwaardig moet zijn. Daarom zijn we verheugd om onze exclusieve “Taste for Win” krasloten te introduceren.

Belangrijk: 

 ◦ Enkel te verkrijgen bij een bepaalde actie waar een promotiecode aan gekoppeld is.  

Kras erop los en onthul fantastische prijzen die je eetervaring nog specialer maken. Welke prijzen zijn dit? Hieronder een mooi overzicht:

  ◦ Diner voor 2 personen: 4 gangen menu all-in bij een volgend bezoek
  ◦ Taste @ home voor 2 personen
  ◦ Upgrade van je menu voor 1 persoon bij een volgend bezoek
  ◦ Upgrade van je menu voor 2 personen bij een volgend bezoek
  ◦ 1 fles wijn (onmiddellijk mee te nemen)
  ◦ Digestief voor 1 persoon
  ◦ Digestief voor 2 personen
  ◦ Aperitief voor 1 persoon
  ◦ Aperitief voor 2 personen
  ◦ Gratis ticket voor één van onze evenementen naar keuze voor 1 persoon
  ◦ Gratis ticket voor één van onze evenementen naar keuze voor 2 personen
  ◦ 5% korting bij uw volgend bezoek
  ◦ 5% korting bij je huidige bezoek
  ◦ Wijndegustatie voor 6 personen bij een Belgische wijnboer, geselecteerd door Taste
  ◦Extra kans, u krijgt een nieuw “TASTE for WIN”-kraslot!

 

Elk kraslot geeft een prijs, wat het een gegarandeerde leuke ervaring maakt!

 

Maak je reservering en ontdek wat jouw Taste for Win-ticket voor jou in petto heeft. We kijken ernaar uit om niet alleen heerlijke maaltijden te serveren, maar ook spannende winmomenten die onze gasten keer op keer een leuke verassing bezorgen.

 

Algemene voorwaarden voor de ‘Taste for Win’ kraslotactie:

 

 1. Geschiktheid: De 'Taste for Win' promotie staat open voor gasten die een eetervaring boeken bij restaurant Taste. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 2. Details van de reservering: Elke gast die een kwalificerende reservering maakt en een vooruitbetaling van €25 doet, ontvangt bij het dineren in het restaurant één (1) Taste for Win kraslot per persoon. Het kraslot wordt op individuele basis uitgegeven, niet per tafel.
 3. Prijzen: Prijzen variëren en kunnen gratis maaltijden, kortingen op toekomstige bezoeken, merchandise van restaurant Taste en andere exclusieve aanbiedingen omvatten. Details van de prijzen worden vermeld op de krasloten. Elk kraslot zorgt voor een prijs. 
 4. Prijzen claimen: Prijzen moeten worden geclaimd op het moment van dineren. Winnaars moeten het winnende kraslot presenteren aan het personeel om hun prijs te verzilveren. Prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
 5. Meerdere boekingen: Gasten mogen meer dan één geschikte reservering maken om meerdere krasloten te ontvangen. Elke boeking moet voldoen aan de voorwaarden van de promotie.
 6. Algemene voorwaarden: Restaurant Taste behoudt zich het recht voor om de 'Taste for Win' promotie te annuleren, op te schorten of te wijzigen als fraude, technische storingen of enige andere factor buiten de redelijke controle van Taste de integriteit of het juiste functioneren van de promotie aantast, zoals bepaald door Taste naar eigen goeddunken.
 7. Aansprakelijkheid: Door deel te nemen aan de 'Taste for Win' promotie, gaan gasten akkoord met het vrijwaren en onschadelijk houden van restaurant Taste en zijn werknemers, bestuurders, directeuren, gelieerde ondernemingen en agenten van en tegen elke claim of rechtsvordering die voortvloeit uit deelname aan de promotie of ontvangst of gebruik van een prijs.
 8. Privacy: Alle verzamelde persoonlijke informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van restaurant Taste.